Stemactrice met een eigen studio

Even voorstellen

Hi,

Mijn naam is Barbara Theeuwes en ik ben jouw voice-over/stemactrice. Niets lijkt mij leuker dan jouw stemopdracht te mogen inspreken. Wat je van mij mag verwachten is een frisse, vrolijke, vlotte stem, waarmee je alle kanten op kunt. Als voice-over, is mijn stem vrouwelijk, warm, maar ook stoer, vrolijk, maar ook serieus. Soms een tikje ondeugend en soms een beetje streng. Maar alles met gevoel voor jouw wensen en jouw publiek. 

 

Stemacteren is op mijn lijf geschreven, en in mijn stem schuilen dan ook verschillende interessante typetjes, maar ook voor de serieuze rol, heb ik een goed uitgebalanceerde vocal.
Jouw productie, video, promo of reclameboodschap is bij mij in goede handen.
Van luisterboek tot animatie, van E-learning tot radio-ads

I AM YOUR VOICE

 

Voiceover stemacteren inspreken

En dit is mijn stem

De kneepjes van het vak leerde ik via hét opleidingsinstituut voor stemacteurs van stemacteur, regisseur en producent Barnier Geerling.
Zo leerde ik op een goede manier mijn stem te gebruiken en de verschillende stijlen van stemacteren, zoals narratief, corporate, commercieel en animatie, goed onder de knie te krijgen, maar ook de technische aspecten als het opnemen en bewerken werden behandeld.
Handige tools voor in mijn eigen opname studio.

Een eigen huis, een eigen studio

Een eigen studio? Jawel en nog een professionele ook. De studio is onderdeel van ons bedrijf Studio Barne, en u kunt er alles over lezen via deze website. Het voordeel van een professionele studio aan huis, is dat ik zeer snel kan schakelen en opdrachten vaak binnen 24-48 uur kan afleveren. Daarnaast, beschik ik over mijn eigen privé geluidstechnicus. Mijn man is namelijk gecertificeerd geluidstechnicus en muziek producer. De studio beschikt o.a. over een professionele vocal-booth, Rode NT1 condensator microfoon en Scarlet Focusrite interface.
Opnemen en bewerken doen we via het uitgebreide audio software pakket CUBASE PRO

 

Hoofddorp, Amsterdam, Schiphol of gewoon heel Nederland 

Ik ben uw Stem Op Maat

Contact opnemen?

Bel of Whatsapp
06-48023690

Of vul onderstaand formulier in. Ik reageer binnen een dag!